70

Dnia 8 marca 2016r w Bielsku-Białej w Zespole Szkół Gastronomicznych
 i Handlowych odbył się VII Bielski Regionalny Konkurs Kulinarny ,,Finezja smaku potraw z makaronów” oceniany przez profesjonalnych szefów Beskidzkiego Klubu Kulinarnego.

 

Z naszej szkoły wyzwanie podjęło się dwóch uczniów:

  • Kamila Górowska z kl. 1k 

Potrawa oceniana: ,,Tortelini z wędzonym łososiem, serem ricotta podane z sosem cytrynowo-koperkowym z pestkami dyni i tartym parmezanem"

 

IMG 8865  IMG 8989 


Potrawa zajęła III miejsce - gratulujemy!!!

  • Filip Kaszuba z kl. 2b

Potrawa oceniana: ,,Makaron podany z klopsikami z mięsa i Pesto w towarzystwie sosu pomidorowego i świeżych ziół”

IMG 9008 010

Opiekun Renata Bizoń

Aktualności szkolne

Ważne ogłoszenie

bip

tablica malopolska

  ■    Plan lekcji (od 2 maja 2017)

Przydatne linki